Pečený kořeněný bůček na topinkách

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 400gramůVepřový bok
    • 2stroužkyČesnek
    • 1lžičkaKmín celý
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 4krajíceChléb konzumní
    • 4lžičkyHořčice plnotučná
    • 50gramůKřen
    • 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
67 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
584 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček nakrájíme na plátky, potřeme prolisovaným česnekem, okmínujeme, osolíme a opepříme. Připravené plátky vložíme do vodou vypláchnuté remosky a upečeme je. Na pánvi na oleji osmažíme krajíce chleba, které na talíři potřeme hořčicí a obložíme plátky upečeného, ještě horkého bůčku. Povrch posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.