Pečený kořeněný bůček na topinkách
60 min.
Ingredience
- 400gramůVepřový bok
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4krajíceChléb konzumní
- 4lžičkyHořčice plnotučná
- 50gramůKřen
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
67 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
584 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Vepřový bůček nakrájíme na plátky, potřeme prolisovaným česnekem, okmínujeme, osolíme a opepříme. Připravené plátky vložíme do vodou vypláchnuté remosky a upečeme je. Na pánvi na oleji osmažíme krajíce chleba, které na talíři potřeme hořčicí a obložíme plátky upečeného, ještě horkého bůčku. Povrch posypeme nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.