Pečený ovocný čaj

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
7 g
Cukr
115 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybíz a borůvky přebereme a v cedníku propláchneme studenou vodou. Okapané je dáme do plochého hrnce nebo menšího pekáče, zasypeme cukrem, přilijeme rum, přidáme skořici a na ohni necháme za stálého míchání zkaramelizovat, až se odpaří voda a zůstane jen hustá šťáva.
  • 2
    Horkou šťávu přelijeme do menších uzavíratelných skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháne pomalu vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.