Pěna expresso

10 min.
Itálie

Ingredience

    • 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 50gramůKáva instantní
    • 300gramůMascarpone
    • 2lžíceCukr krupice
    • 5gramůMáta
    • 180gramůČokoládové kousky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
59 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smetanu zahřejeme v hrnci, vmícháme instantní kávu a necháme rozpustit.
  • 2
    Pak necháme vychladit a vmícháme do směsi mascarpone s cukrem.
  • 3
    Do krému vmícháme polovinu čokoládových kousků.
  • 4
    Směs rozdělíme do pohárů, posypeme čokoládovými kousky a dozdobíme mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.