Pěna expresso
10 min.
Ingredience
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 50gramůKáva instantní
- 300gramůMascarpone
- 2lžíceCukr krupice
- 5gramůMáta
- 180gramůČokoládové kousky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
59 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Smetanu zahřejeme v hrnci, vmícháme instantní kávu a necháme rozpustit.
- 2Pak necháme vychladit a vmícháme do směsi mascarpone s cukrem.
- 3Do krému vmícháme polovinu čokoládových kousků.
- 4Směs rozdělíme do pohárů, posypeme čokoládovými kousky a dozdobíme mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.