Pěna z husí paštiky

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
45 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
134 mg
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme paštiku z husích jater, přidáme nadrobno pokrájené, orestované lanýže, rozměklé máslo a šlehačem vyšleháme do pěny. Ze smetany vyšleháme napůl tekutou šlehačku a tu pomalu zapracováváme šlehačem do pěny. Dáme do lednice vychladit. Protože pěna obsahuje máslo, v lednici ztuhne a bude dobře použitelná na zdobení drobného pečiva.
  • 2
    Ve Francii se s oblibou používá na malé bagetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.