Pěna z jablek

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
5 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu namočíme ve vodě, poté ji vyndáme, vodou zalijeme jablka, která jsme oloupali, zbavili jádřinců a nakrájeli na čtvrtky, a uvaříme je doměkka.
  • 2
    Šťávu z jablek scedíme do kastrolu, přidáme cukr a želatinu. Přivedeme k varu, odstavíme z ohně a necháme prochladnout.
  • 3
    Uvařená jablka prolisujeme sítem, přidáme vychladlou šťávu a vyšleháme do pěny.
  • 4
    Pěnu rozdělíme do sklenek a necháme v chladu ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.