Pěna z pečených jablek

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3277 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
93 g
Sacharidy
585 g
Vláknina
13 g
Cukr
361 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a oloupaná jablka zbavená jádřinců upečeme na plechu v troubě doměkka a ještě horká prolisujeme.
  • 2
    V misce třeme bílky s cukrem do pěny. Vychladlá jablka zakapeme citronovou šťávou, promícháme a postupně přidáváme k bílkové pěně. Třeme tak dlouho, až pěna zhoustne a zvětší objem.
  • 3
    Podáváme v mističkách a každou porci ozdobíme cukrářskými piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.