Penne s hovězím ragú a houbami
175 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí maso zadní
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 1kusMrkev
- 1kusCeler řapíkatý
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůPassata (drcená rajčata)
- 800mililitrůHovězí vývar základní
- 400gramůTěstoviny Penne
- 2kusyBobkový list
- 20gramůSýr Parmezán
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 7gramůMajoránka
- 4litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
16 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji dozlatova.
- 2Cibuli, mrkev a celer nakrájíme a přidáme k masu. Opékáme, aby trochu změkly.
- 3Poté přidáme žampiony. Chvilku podusíme.
- 4Přidáme passatu, vývar, část majoránky a bobkový list. Osolíme, opepříme a dusíme 2 - 2,5 hod.
- 5Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu.
- 6Těstoviny podáváme přelité hovězím ragú, posypané parmezánem a majoránkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.