Penne s hovězím ragú a houbami

175 min.
Francie

Ingredience

      • 750gramůHovězí maso zadní
      • 3lžíceOlej rostlinný
      • 1kusCibule
      • 1kusMrkev
      • 1kusCeler řapíkatý
      • 200gramůŽampiony čerstvé
      • 100gramůPassata (drcená rajčata)
      • 800mililitrůHovězí vývar základní
      • 400gramůTěstoviny Penne
      • 2kusyBobkový list
      • 20gramůSýr Parmezán
      • 7gramůSůl
      • 7gramůPepř černý mletý
      • 7gramůMajoránka
      • 4litryVoda pitná
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    710 kcal
    Bílkoviny
    62 g
    Tuky
    16 g
    Sacharidy
    78 g
    Vláknina
    1 g
    Cukr
    2 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Hovězí maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji dozlatova.
    • 2
      Cibuli, mrkev a celer nakrájíme a přidáme k masu. Opékáme, aby trochu změkly.
    • 3
      Poté přidáme žampiony. Chvilku podusíme.
    • 4
      Přidáme passatu, vývar, část majoránky a bobkový list. Osolíme, opepříme a dusíme 2 - 2,5 hod.
    • 5
      Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu.
    • 6
      Těstoviny podáváme přelité hovězím ragú, posypané parmezánem a majoránkou.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.