Perkelt z králičího masa
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1000gramůKráličí maso
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 100mililitrůVíno bílé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 50gramůSádlo škvařené
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
519 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Přidáme omyté, osušené porce králíka, osmahneme a vmícháme mletou papriku. Osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme. Během dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vínem a vývarem.
- 2Po chvíli přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.