Perkelt z králičího masa

80 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 1000gramůKráličí maso
    • 1kusPaprikové lusky čerstvé
    • 100mililitrůVíno bílé
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 50gramůSádlo škvařené
    • 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
519 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Přidáme omyté, osušené porce králíka, osmahneme a vmícháme mletou papriku. Osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme. Během dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vínem a vývarem.
  • 2
    Po chvíli přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a vše dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.