Perník krtek

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
944 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
165 g
Vláknina
6 g
Cukr
69 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku s kypřícím práškem prosejeme, přidáme sodu, cukr, med, rozehřátý tuk, vejce, žloutek a koření a vypracujeme těsto, které necháme přes noc uležet.
  • 2
    Poté vyválíme 0.5cm plát, vykrojíme rádýlkem krtečka a přeložíme na plech s pečícím papírem.
  • 3
    15 minut pečeme, poté potřeme rozšlehaným žloutkem, necháme vychladnout a zdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.