Perník na svačinu

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 100mililitrůOlej stolní
    • 250mililitrůMléko polotučné
    • 3lžíceMarmeláda jahodová
    • 2lžíceMouka pšeničná hrubá
    • 2lžíceTuk
    • 1baleníSměs na přípravu perníku
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
10 mg
Cukr
45 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z uvedených ingrediencí - mouky, oleje, směsi na přípravu perníku, mléka, tuku a vajec smícháme a vypracujeme těsto, které vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme.
  • 2
    Pečeme při teplotě 160 stupňů.
  • 3
    Vychladlý perník si ozdobíme podle fantazie - čokoládou, marmeládou či šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.