Perník s cukrovou polevou

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůCukr moučkový
    • 100mililitrůCitronová šťáva
    • 30mililitrůMarmeláda jahodová
    • 1baleníSměs na přípravu perníku
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Sacharidy
71 g
Vláknina
67 mg
Cukr
66 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Perník upečeme dle návodu výrobce a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím smícháme cukr s citronovou šťávou do husté bílé polevy. Tou polijeme upečený, vychladlý perník.
  • 3
    Marmeládu rozehřejeme, přendáme do cukrářského sáčku a na povrch polevy uděláme tenké linky, které opatrným tahem špejle z jedné na druhou stranu ozdobně rozetřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.