Perník s piškoty

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 6lžicRum
    • 4lžíceMarmeláda rybízová
    • 100gramůPoleva čokoládová
    • 250gramůPiškoty dětské kulaté
    • 1baleníSměs na přípravu perníku
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
594 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dle návodu na sáčku vypracujeme těsto na perník.
  • 2
    Piškoty slepíme marmeládou vždy dvě k sobě a navlhčíme rumem.
  • 3
    Na plech vyložený pečicím papírem nalijeme tenkou vrstvu těsta, ve kterém rozložíme slepené piškoty a pak polijeme zbylým perníkovým těstem.
  • 4
    Dáme péct do vyhřáté trouby a pečeme pozvolna.
  • 5
    Po vychladnutí polijeme moučník čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.