Pikantní fazolová salsa

15 min.
Mexiko

Ingredience

    • 100gramůFazole červené sterilované
    • 2kusyCibulka jarní
    • 1kusChilli paprička
    • 1lžíceSirup Golden
    • 4lžíceLimetková šťáva
    • 6kusůRajčata Cherry
    • 0,5kusPaprika zelená
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
40 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cherry rajčátka omyjeme, očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Papriku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na slabé nudličky. Fazole scedíme a necháme okapat. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričku očistíme, zbavíme semen a na jemno nasekáme.
  • 2
    V misce smícháme rajčátka, papriku, fazole, jarní cibulku, chilli papričku, golden sirup a limetkovou šťávu. Vše promícháme a na 60 minut odložíme do chladničky. Poté můžeme ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.