Pikantní grilované párky s cibulí
55 min.
Ingredience
- 2000gramůPárky Frankfurtské
- 120gramůCibule
- 60mililitrůVíno červené
- 120mililitrůMed včelí
- 2špetkyChilli koření mleté
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1142 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
98 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
380 mg
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Z vína, medu, chilli a hořčice umícháme marinádu. Párky necháme ohřát v horké vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.
- 2Párky dáme na rozpálený gril, potřeme marinádou a necháme 10 minut opékat, poté otočíme a opět potřeme marinádou. Grilujeme do té doby, než párky získají lesklou kůrku. Cibuli ugrilujeme doměkka a ihned servírujeme s grilovanými párky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.