Pikantní guláš s játry
50 min.
Ingredience
- 3litryVoda pitná
- 400gramůVepřový bok uzený
- 5kusůCibule
- 300gramůJátra vepřová
- 1kusPaprika zelená
- 3lžíceSádlo vepřové škvařené
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyFeferony
- 200gramůLečo sterilované
- 3lžíceKečup ostrý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájený bůček, játra, podusíme, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vodou a pod poklicí povaříme 20 minut.
- 2Na kolečka nakrájíme papriku, feferonky, přisypeme do hrnce, vlijeme lečo a kečup. Na pánvičce připravíme zásmažku z 1 lžíce sádla a mouky, osmažíme, vsypeme do guláše a povaříme ještě asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.