Pikantní guláš s játry

50 min.

Ingredience

    • 3litryVoda pitná
    • 400gramůVepřový bok uzený
    • 5kusůCibule
    • 300gramůJátra vepřová
    • 1kusPaprika zelená
    • 3lžíceSádlo vepřové škvařené
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká
    • 2kusyFeferony
    • 200gramůLečo sterilované
    • 3lžíceKečup ostrý
    • 2lžičkyPaprika mletá sladká
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájený bůček, játra, podusíme, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vodou a pod poklicí povaříme 20 minut.
  • 2
    Na kolečka nakrájíme papriku, feferonky, přisypeme do hrnce, vlijeme lečo a kečup. Na pánvičce připravíme zásmažku z 1 lžíce sádla a mouky, osmažíme, vsypeme do guláše a povaříme ještě asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.