Pikantní játra
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 120gramůJátra vepřová
- 30gramůOlej stolní
- 20gramůCeler bulvový
- 40gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
419 mg
Cukr
609 mg
Postup přípravy
- 1Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.
- 2Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Nakonec šťávu prolisujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.