Pikantní jehněčí s netradiční zeleninou

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
39 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jehněčí kýty opláchneme ve vlažné vodě a necháme okapat. Potom maso nakrájíme na malé kousky a přidáme 1 lžíci kari pasty tandoori. Salátové okurky nakrájíme na plátky. Květák rozebereme na růžičky a opláchneme pod tekoucí vodou.
  • 2
    Na polovině rozpáleného oleje v pánvi osmahneme maso. Po osmažení maso z pánve vyndáme.
  • 3
    Potom na zbytku oleje osmahneme zeleninu tak, aby květák byl dobře upečený a měl zlatavou barvu. Tuto zeleninovou směs ochutíme pastou tandoori a vrátíme zpět do pánve maso.
  • 4
    Vše dochutíme ústřicovou a rybí omáčkou. Nakonec na směs nasypeme nasekané burské ořechy a nakrájený koriandr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.