Pikantní koláč z listového těsta s cibulovou náplní
50 min.
Ingredience
- 6kusůCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 3kusyVejce slepičí
- 435gramůZakysaná smetana
- 2lžičkyKřenová pasta - Krenex
- 175gramůSýr Parmezán
- 400gramůListové těsto
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
53 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, na pánvi rozpustíme máslo a na něm cibuli osmahneme do zlatova.
- 2Listové těsto rozdělíme na šest dílů, rozprostřeme do šesti koláčových forem a položíme na ně osmaženou cibuli.
- 3V misce smícháme vejce, zakysanou smetanu a křenovou pastu. Směs přidáme do forem s těstem a cibulí, posypeme nastrouhaným sýrem, pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů přibližně 20 minut, dokud koláče nejsou propečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.