Pikantní máslo s červeným pepřem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, červený pepř nadrtíme v hmoždíři. Máslo vložíme do skleněné misky, přilijeme šťávu z čerstvě vymačkaného pomeranče, přidáme šalotku, červený pepř, mleté nové koření a důkladně promícháme. Metlou nebo ručním šlehačem vyšleháme.
  • 2
    Ochucené máslo používáme při přípravě chuťovek, chlebíčků a jednohubek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.