Pikantní máslo s červeným pepřem
10 min.
Ingredience
- 30gramůŠalotka
- 15gramůPepř červený celý
- 30mililitrůPomerančová šťáva
- 125gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaNové koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, červený pepř nadrtíme v hmoždíři. Máslo vložíme do skleněné misky, přilijeme šťávu z čerstvě vymačkaného pomeranče, přidáme šalotku, červený pepř, mleté nové koření a důkladně promícháme. Metlou nebo ručním šlehačem vyšleháme.
- 2Ochucené máslo používáme při přípravě chuťovek, chlebíčků a jednohubek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.