Pikantní nakyslá polévka s krevetami
20 min.
Ingredience
- 16kusůKrevety tygří - loupané
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 2kusyCibulka jarní
- 1litrVývar zeleninový
- 80mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůChilli paprička
- 80mililitrůOmáčka rybí
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 30mililitrůLimetková šťáva
- 3kusyCitronová tráva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Zeleninový vývar uvedeme do varu.
- 2Rozpůlíme žampiony, jarní cibulky nakrájíme na dvoucentimetrová kolečka, krevety kuchyňsky připravíme. Do vývaru vmícháme citrónovou šťávu, chilli pastu, rybí omáčku a najemno nasekaný koriandr, pak přidáme žampiony, jarní cibulky a krevety a asi 10 minut povařime.
- 3Odstavíme a vmícháme šťávu z limetky a nasekanou citronovou trávu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.