Pikantní nakyslá polévka s krevetami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninový vývar uvedeme do varu.
  • 2
    Rozpůlíme žampiony, jarní cibulky nakrájíme na dvoucentimetrová kolečka, krevety kuchyňsky připravíme. Do vývaru vmícháme citrónovou šťávu, chilli pastu, rybí omáčku a najemno nasekaný koriandr, pak přidáme žampiony, jarní cibulky a krevety a asi 10 minut povařime.
  • 3
    Odstavíme a vmícháme šťávu z limetky a nasekanou citronovou trávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.