Pikantní pomazánka
35 min.
Ingredience
- 5lžicOlej olivový
- 600gramůSalám uherský
- 5kusůOkurka salátová
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůCeler - nať
- 100gramůKedlubna
- 1lžíceKečup
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 250gramůOmáčka tatarská
- 1kusFeferony
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.
- 2Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.