Pikantní pomazánka

35 min.

Ingredience

    • 5lžicOlej olivový
    • 600gramůSalám uherský
    • 5kusůOkurka salátová
    • 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
    • 100gramůCeler - nať
    • 100gramůKedlubna
    • 1lžíceKečup
    • 1lžíceHořčice
    • 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
    • 250gramůOmáčka tatarská
    • 1kusFeferony
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.
  • 2
    Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.