Pikantní pomazánka zeleninová

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Zeleninu spolu s feferonkami umeleme na masovém strojku, vložíme do hrnce, zalijeme olejem, octem, přidáme cukr a podusíme 20 minut.
  • 2
    Naplníme manší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a v zavařovacím hrnci s vodou zavařujeme 15 minut. Sklenice necháme vychladnout a skladujeme v temnu.
  • 3
    Pomazánku můžeme používat ke grilovaným masům nebo jako základ pikantních omáček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.