Piškot s ovocem a pudinkem
45 min.
Ingredience
- 1lžíceVoda pitná
- 6lžicMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyPudinkový prášek - vanilkový
- 6lžicCukr krupice
- 6kusůVejce slepičí
- 1000mililitrůKompot broskvový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Do mísy dáme vejce a cukr krupici, vyšleháme, přidáme hladkou mouku a lžíci vody.
- 2Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme 10 minut při 200 stupních.
- 3Vychladlý piškot poklademe ovocem.
- 4Šťávu z kompotu smícháme se dvěma vanilkovými pudinky a dáme vařit.
- 5Mícháme do zhoustnutí. Poté nalijeme na piškot s ovocem.
- 6Necháme vychladnout a dáme ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.