Piškot s ovocem a pudinkem

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžíceVoda pitná
    • 6lžicMouka pšeničná hladká T 650
    • 2kusyPudinkový prášek - vanilkový
    • 6lžicCukr krupice
    • 6kusůVejce slepičí
    • 1000mililitrůKompot broskvový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme vejce a cukr krupici, vyšleháme, přidáme hladkou mouku a lžíci vody.
  • 2
    Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme 10 minut při 200 stupních.
  • 3
    Vychladlý piškot poklademe ovocem.
  • 4
    Šťávu z kompotu smícháme se dvěma vanilkovými pudinky a dáme vařit.
  • 5
    Mícháme do zhoustnutí. Poté nalijeme na piškot s ovocem.
  • 6
    Necháme vychladnout a dáme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.