Piškot ze Solamylu
50 min.
Ingredience
- 30gramůCukr krupice
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hrubá
- 30gramůSolamyl
- 0,5lžičkaKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
251 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Žloutek utřeme s cukrem a přidáme sníh z bílku a Solamyl s práškem do pečiva. Zlehka zamícháme.
- 2Těsto vlijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Zvolna pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.