Piškotová bábovka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
416 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bábovkovou formu předem vymažeme a vysypeme, aby těsto čekáním nekleslo.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, po částech zašleháme cukr, vmícháme žloutky, vanilkový cukr, citronovou kůru a mouku, kterou jen rozprašujeme po povrchu a stěrkou obracíme. Nakonec vmícháme tekuté máslo.
  • 3
    Bábovku pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.