Piškotová bublanina s jahodami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
567 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky šleháme s cukrem na pevný sníh, přimícháme do něj žloutky, přidáme mouku a hmotu lehce zamícháme. Nakonec přilijeme rozpuštěné máslo (20 g).
  • 2
    Těsto nalijeme na máslem vymazaný a moukou vysypaný plech. Povrch posypeme omytými, v moučkovém cukru obalenými jahodami.
  • 3
    Bublaninu pečeme v mírně vyhřáté troubě a hotovou pocukrujeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 14. 6. 2016
Piškotová bublanina s jahodami
Výborná bublanina,která nevydržela do druhého dne jak se po ní jen zaprášilo.. Pekla jsem při 180stupních cca 40 minut. Mohu tento jen doporučit a nezbývá jen dát palec nahoru.