Piškotové těsto

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
347 mg
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech do něho zašleháme cukr, přidáme žloutky utřené s krupicovým a vanilkovým cukrem a vmícháme mouku prosátou se škrobovou moučkou.
  • 2
    Těstem naplníme plátěný sáček s hladkou trubicí a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme piškoty. Pocukrujeme je moučkovým cukrem a v předehřáté troubě pečeme při 200 stupních Celsia asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.