Pita chléb plněný vepřovým masem tandoori
40 min.
Ingredience
- 125gramůJogurt bílý
- 4plátkyChléb Pita
- 125mililitrůMarináda tandoori
- 2lžičkyOlej rostlinný
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 200gramůCibule
- 1kusMango
- 1kusSalát hlávkový
- 0,5kilogramVepřová kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájené na plátky, které jsme marinovali asi 30 minut v omáčce tandoori, opečeme na roštu potřeném olejem asi 5 minut po každé straně. Hotové je necháme vychladnout a pak rozkrájíme na nudličky asi 1 cm dlouhé.
- 2Pita chléb rozpůlíme tak, aby vznikly jednotlivé kapsy, které zevnitř vytřeme koriandrovým jogurtem (jogurt smíchaný s mletým koriandrem) a plníme mangem, masovými nudličkami, cibulí nakrájenou na kolečka a salátovými lístky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.