Pita chléb plněný vepřovým masem tandoori

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájené na plátky, které jsme marinovali asi 30 minut v omáčce tandoori, opečeme na roštu potřeném olejem asi 5 minut po každé straně. Hotové je necháme vychladnout a pak rozkrájíme na nudličky asi 1 cm dlouhé.
  • 2
    Pita chléb rozpůlíme tak, aby vznikly jednotlivé kapsy, které zevnitř vytřeme koriandrovým jogurtem (jogurt smíchaný s mletým koriandrem) a plníme mangem, masovými nudličkami, cibulí nakrájenou na kolečka a salátovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.