Pivní punč

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 6lžicCukr krupice
    • 1špetkaSkořice mletá
    • 4kusyVejce slepičí
    • 4lžíceRum
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
20 mg
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme pivo, přisypeme cukr, skořici a necháme 10 minut vařit.
  • 2
    Hrnec odstavíme z ohně a do piva vmícháme rozšlehaná vajíčka a rum. Vše důkladně promícháme, punč nalijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.