Pivní punč s vejci a smetanou
10 min.
Ingredience
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 150gramůCukr krupice
- 2,5decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 2,5decilitryRum
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
133 mg
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme smetanu s rumem a s vajíčky.
- 2Pivo nalijeme do hrnce, přidáme k němu cukr, skořici a přivedeme k varu. Potom do piva přilijeme rozšlehanou smetanu a metlou mícháme, až se vytvoří pěna.
- 3Punč nalijeme do sklenic a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.