Pivní punč s vejci a smetanou

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 150gramůCukr krupice
    • 2,5decilitrySmetana 12% (konzumní)
    • 2,5decilitryRum
    • 3kusyVejce slepičí
    • 1lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
133 mg
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme smetanu s rumem a s vajíčky.
  • 2
    Pivo nalijeme do hrnce, přidáme k němu cukr, skořici a přivedeme k varu. Potom do piva přilijeme rozšlehanou smetanu a metlou mícháme, až se vytvoří pěna.
  • 3
    Punč nalijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.