Pivní šodó

15 min.

Ingredience

    • 2kusyVejce slepičí
    • 1decilitrVíno bílé
    • 0,5litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 2lžíceCukr krupice
    • 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
20 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V nízkém hrnci metlou rozšleháme vajíčka a za stálého míchání k nim přiléváme víno a pivo. Potom ještě přidáme skořici a cukr, stálé mícháme a necháme přejít varem.
  • 2
    Pivní šodó nalijeme do sklenic a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.