Pivní sýr v pivním těstíčku

20 min.

Ingredience

    • 400gramůSýr Romadur 40%
    • 250mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
    • 2kusyVejce slepičí
    • 1lžičkaSůl
    • 140gramůMouka pšeničná hladká
    • 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
71 g
Sacharidy
30 g
Cukr
223 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko.
  • 2
    Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku.
  • 3
    Osmažíme na oleji a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.