Pivní sýr v pivním těstíčku
20 min.
Ingredience
- 400gramůSýr Romadur 40%
- 250mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 140gramůMouka pšeničná hladká
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
71 g
Sacharidy
30 g
Cukr
223 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko.
- 2Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku.
- 3Osmažíme na oleji a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.