Plněná jablka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka rozkrojíme podélně, vydlabeme lžičkou, až zůstane u slupky jen tenká vrstva dužiny. Vydlabanou dužinu vložíme do misky, přisypeme červený rybíz, posekané ořechy a vše spolu promícháme.
  • 2
    Vydlabaná jablka pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Půlky jablek naplníme směsí z misky, upravíme na talířky vždy po dvou půlkách a ozdobíme šlehačkou.
  • 3
    Podáváme jako dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.