Plněné papriky s balkánským sýrem a kajmakem

70 min.
Evropa

Ingredience

    • 5kusůVejce slepičí
    • 1decilitrVoda pitná
    • 300gramůKajmak
    • 20kusůPaprika zelená
    • 4lžíceOlej slunečnicový
    • 0,5kilogramSýr balkánský
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si zelené nebo bílé papriky, seřízneme vršek a zbavíme jádřinců.
  • 2
    Náplň: do misky rozdrobíme balkánský sýr, přidáme vejce, kajmak a vše dobře promícháme.
  • 3
    Naplněné papriky poklademe do hlubšího pekáče s olejem tak, aby byly těsně u sebe a otvory vzhůru.
  • 4
    Podlijeme vodou, zakryjeme pokrývkou a pečeme ve středně vyhřáté troubě při 170°C asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.