Plněný ananas s granátovým jablkem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananasy podélně rozpůlíme, zelenou korunku ponecháme. Střed vykrojíme, poloviny ananasu vydlabeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Vzniklé lodičky ananasu potřeme lžící sirupu a vychladíme.
  • 2
    Granátové jablko rozpůlíme a dužinu vydlabeme.
  • 3
    Smetanu smícháme s kokosem a vanilkovým cukrem. Trochu ananasových kostiček a zrnek z jablka necháme na ozdobu, zbylé vmícháme do krému spolu se zbylým sirupem.
  • 4
    Vychlazené poloviny ananasu naplníme krémem a ozdobíme zbylým ananasem a granátovým jablkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.