Plodů moře směs

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 2lžíceVíno bílé
    • 1kusVaječný bílek slepičí
    • 0,5lžičkaKoření pěti vůní
    • 300gramůKrevety tygří - loupané
    • 125gramůOlihně
    • 1kusPaprika zelená
    • 1kusMrkev kořen
    • 4kusyKlasy kukuřice mražené
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 125gramůCejn velký
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
522 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme bílek, víno, Solamyl a směs pěti koření ve velké míse. Přidáme krevety, kroužky olihně, rybí plátky a promícháme, aby se vše obalilo. Plody moře vyjmeme, zbytek směsi uschováme.
  • 2
    Olej rozpálíme v předehřátém woku a směs plodů moře smažíme cca 3 minuty, poté je vyndáme a odložíme stranou.
  • 3
    Slijeme téměř všechen olej z woku, ponecháme jen přibližně jednu lžíci. Přidáme pokrájenou mrkev, papriku a kukuřici, 5 minut smažíme.
  • 4
    Do woku vrátíme plody moře a zbylou směs se Solamylem. Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.