Plody moře s červenou kari omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
14 g
Cukr
682 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou jarní cibulku. Stonek citronové šťávy rozdrtíme, kořen zázvoru oloupeme a nakrájíme, přidáme rozdrcený stonek a nastrouhaný kořen zázvoru, thajskou červenou kari pastu, kokosové mléko a rybí vývar do woku a rozehřejeme téměř do bodu varu.
  • 2
    Oloupané krevety přidáme do woku s pokrájeným koriandrem a povaříme 5 minut.
  • 3
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.