Pochoutkové špagety
50 min.
Ingredience
- 400gramůŠpagety
- 1kusPaprika
- 0,5kusBrokolice
- 200mililitrůSmetana
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyRajčata
- 2litryVoda pitná
- 3lžíceOlej rostlinný
- 3kusyVejce slepičí
- 2lžičkySůl
- 1kostkaBujón slepičí
- 100gramůPárky Frankfurtské
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě s kostkou bujonu.
- 2Okapané špagety promícháme ve větší míse s nakrájenou červenou paprikou, předem uvařenou a nakrájenou brokolicí a opečeným párkem.
- 3Špagety přendáme do pekáče, který je vymaštěný olejem, poklademe na plátky nakrájenými rajčaty a zapečeme.
- 4Po chvíli zalijeme smetanou a rozšlehanými vejci, posypeme povrch strouhaným sýrem.
- 5Vložíme znovu do trouby a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.