Pochoutkové špagety

50 min.

Ingredience

    • 400gramůŠpagety
    • 1kusPaprika
    • 0,5kusBrokolice
    • 200mililitrůSmetana
    • 150gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 4kusyRajčata
    • 2litryVoda pitná
    • 3lžíceOlej rostlinný
    • 3kusyVejce slepičí
    • 2lžičkySůl
    • 1kostkaBujón slepičí
    • 100gramůPárky Frankfurtské
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě s kostkou bujonu.
  • 2
    Okapané špagety promícháme ve větší míse s nakrájenou červenou paprikou, předem uvařenou a nakrájenou brokolicí a opečeným párkem.
  • 3
    Špagety přendáme do pekáče, který je vymaštěný olejem, poklademe na plátky nakrájenými rajčaty a zapečeme.
  • 4
    Po chvíli zalijeme smetanou a rozšlehanými vejci, posypeme povrch strouhaným sýrem.
  • 5
    Vložíme znovu do trouby a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.