Pohanková kaše

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 120gramůSýr Brynza
    • 250gramůPohanka
    • 50gramůSádlo škvařené
    • 120gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
6 g
Vápník
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spaříme pohanku vřelou vodou, ztratí tím hořkou chuť.
  • 2
    Potom ji opereme, opečeme na tuku, zalijeme vodou a dáme udusit do trouby. Nemícháme s ní, zůstane nám tak celá.
  • 3
    Podává se s brynzou nebo s rozpuštěnou slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.