Pohanková kaše s datlemi

11 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
8 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku nasypeme do sítka a propláchneme pod tekoucí vodou. Překlopíme do hrnce a přidáme vodu. Přivedeme k varu, a jakmile se začne vařit, zmírníme oheň. Vaříme asi 8 minut. Je-li vařená pohanka příliš hustá, naředíme ji sójovým mlékem.
  • 2
    Do hotové kaše vmícháme skořici a datle, které jsme nakrájeli na menší kousky. Na talíři můžeme kaši dosladit medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.