Polentové trojúhelníčky
15 min.
Ingredience
- 350mililitrůVývar z hovězích kostí
- 125gramůKukuřičná krupice T 600
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 mg
Postup přípravy
- 1Do vroucího vývaru pomalu vmícháme kukuřičnou krupici. Na velmi mírném ohni vaříme za stálého míchání tak dlouho, dokud kaše nezhoustne a netvoří se bublinky.
- 2Uvařenou kaši namažeme na prkénko ve vrstvě silné asi 1 cm a necháme 1-2 hodiny tuhnout.
- 3Z polenty vykrajujeme trojúhelníčky a jen je prohřejeme v polévce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.