Polentové trojúhelníčky

15 min.
Itálie

Ingredience

    • 350mililitrůVývar z hovězích kostí
    • 125gramůKukuřičná krupice T 600
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucího vývaru pomalu vmícháme kukuřičnou krupici. Na velmi mírném ohni vaříme za stálého míchání tak dlouho, dokud kaše nezhoustne a netvoří se bublinky.
  • 2
    Uvařenou kaši namažeme na prkénko ve vrstvě silné asi 1 cm a necháme 1-2 hodiny tuhnout.
  • 3
    Z polenty vykrajujeme trojúhelníčky a jen je prohřejeme v polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.