Poleva kakaová

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 80gramůTuk Hera jedlý
    • 80gramůCukr moučkový
    • 1lžíceMléko polotučné
    • 1lžíceKakao - prášek
    • 1lžičkaPudinkový prášek - kakaový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Tuky
11 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
277 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku rozehřejeme tuk, přidáme mléko, prosáté kakao a cukr. Za stálého míchání nahříváme k bodu varu, přimícháme pudinkový prášek a ihned odstavíme z ohně. Poleva se nesmí vařit.
  • 2
    Za častého promíchání necháme zchladnout, až má správnou hustotu pro polévání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.