Polévka brynzová

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1247 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
31 g
Sacharidy
192 g
Vláknina
425 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme vařit vodu, do které dáme nakrájenou cibuli, povaříme a rozmixujeme.
  • 2
    Na kostky nakrájíme chleba, osmahneme jako krutony a dáme hotové do talířů.
  • 3
    Rozmixujeme v míse vajíčka, smetanu a brynzu na krém.
  • 4
    Zamícháme do něj horkou vodu s cibulkou, necháme proležet a polévkou zalijeme krutony.
  • 5
    Dle chuti můžeme pažitkou ozdobit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.