Polévka jahodová - studená

20 min.
Itálie

Ingredience

    • 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
    • 20gramůPudinkový prášek - vanilkový
    • 2lžíceCukr krupice
    • 200gramůJahody zahradní
    • 3decilitryMléko polotučné
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přivedeme k varu mléko s rozmíchaným pudinkovým práškem, přilijeme smetanu a za stálého míchání povaříme.
  • 2
    Necháme prochladnout a vmícháme rozmixované ovoce.
  • 3
    Před podáváním osladíme buď cukrem, nebo sladidlem a vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 23. 9. 2017
Polévka jahodová - studená
Dětem moc chutnala 😍