Polévka Madrilene
30 min.
Ingredience
- 150gramůRajčata
- 0,75litrVývar z hovězích kostí
- 0,06litrVíno madeira
- 2plátkyŽelatina bílá plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
450 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 12 plátky želatiny namočíme do studené vody a po chvilce je vymačkáme. Rozpustíme je v teplém vývaru, ze kterého jsme sebrali tuk.
- 2Omytá a oloupaná rajčat zbavená semínek drobně nakrájíme. Přilijeme vychladlý vývar a Madeiru. Polévká má být hustá jako řidší želé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.