Polévka Minestrone
100 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 250gramůKedlubna
- 3kusyPórek
- 250gramůRajčata
- 250gramůHrášek
- 200gramůRýže předvařená (parboiled)
- 500gramůMrkev kořen
- 250gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
10 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na kostky, zeleninu (očištěnou mrkev, kedlubny a pórek, petrželku a pažitku) nakrájíme nadrobno. Zalijeme 2 l vody a vaříme cca 1 hod. Poté přidáme rajčata, hrášek, rýži a na mírném plameni vaříme ještě 20 minut.
- 2Podle chuti dokořeníme a podáváme se strouhaným sýrem.
- 3Polévku můžeme ozdobit nasekanou petrželkou a pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.