Polévka Minestrone

100 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
10 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, zeleninu (očištěnou mrkev, kedlubny a pórek, petrželku a pažitku) nakrájíme nadrobno. Zalijeme 2 l vody a vaříme cca 1 hod. Poté přidáme rajčata, hrášek, rýži a na mírném plameni vaříme ještě 20 minut.
  • 2
    Podle chuti dokořeníme a podáváme se strouhaným sýrem.
  • 3
    Polévku můžeme ozdobit nasekanou petrželkou a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.