Polévka Pavese
25 min.
Ingredience
- 3krajíceChléb toastový
- 3kusyVejce slepičí
- 3lžíceSýr Ementál (Primátor)
- 0,75litrVývar z hovězích kostí
- 3lžičkyOlej olivový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba opečeme na oleji po obou stranách do zlatova.
- 2Do vařícího vývaru rozklepneme vejce a necháme je 3 minuty zatáhnout. Pošírovaná vejce opatrně přendáme do talířů, položíme na ně plátek toastového chleba a přelijeme polévkou.
- 3Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.