Polévka rybí s chilli
30 min.

Ingredience
- 15gramůHouby Shitake sušené
- 1kusCibule
- 100gramůHrášek
- 100gramůBambusové výhonky
- 3lžíceChilli omáčka
- 1,2litryVývar zeleninový
- 3lžíceOmáčka sojová světlá
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 400gramůFilé rybí
- 2lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
11 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do velké mísy dáme houby, nalijeme na ně dostatek vody, aby byly pokryté, necháme 5 minut stát. V cedníku je necháme okapat a poté nakrájíme na větší kousky.
- 2Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 5 minut. Přidáme hrášek, bambusové výhonky, chilli omáčku, sójovou omáčku a vývar, uvedeme do varu. Přidáme koriandr a tresku, necháme 5 minut vařit, aby se ryba důkladně provařila.
- 3Polévku nalijeme do misek, ozdobíme koriandrem a podáváme horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.