Polévka z galangalu

41 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
43 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby oloupeme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Do hrnce dáme 250 ml vody, kokosové mléko, listy limety a citronovou trávu. Galangal nakrájíme na kolečka, přidáme do hrnce a vše uvedeme k varu. Přisypeme maso, žampiony, cukr. Přilijeme limetkovou šťávu, rybí omáčku a vše povaříme 15 minut.
  • 3
    Chilli papričky rozkrojíme, vyjmeme semínka a dužinu pokrájíme na kousky. Přimícháme do polévky a povaříme ještě minutu.
  • 4
    Polévku servírujeme posypanou sekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.