Polévka z jablek s vínem

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
75 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na kostky a v hrnci zalijeme vínem, přimícháme kousky citronové kůry, cukr a na mírném plameni dusíme 20 minut.
  • 2
    Poté propasírujeme, přilijeme vodu, přidáme hrozinky, opraný a obraný rybíz, na mírném plameni vaříme zhruba 10 minut. Polévku zahustíme Solamylem, který jsme rozšlehali v 50 ml vody, 5 minut povaříme. Před podáváním do polévky vmícháme citronovou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.